Vacature: Functioneel Specialist SAP (Aalst, Belgium)

SAP job related postings only ( For registered users only)

Moderators: rtella, Snowy, thx4allthefish

Post Reply
Express
Posts: 20
Joined: Wed Apr 16, 2014 4:08 am

Vacature: Functioneel Specialist SAP (Aalst, Belgium)

Post by Express » Fri Jan 18, 2019 12:32 am

VPK Packaging Group produceert kartonnen verpakkingen en papier op basis van gerecycleerde vezels. Deze duurzame verpakkingen worden ontwikkeld op maat van de klant. Zo streven wij een optimale logistiek na voor onze klanten. Onze dynamische bedrijfscultuur wordt samengevat in drie pijlers: great to work for, operational excellence, easy to work with. VPK Packaging Group is een dynamisch familiebedrijf met hoofdzetel in Aalst. De groep omvat meer dan 50 vestigingen verspreid over 17 landen wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Aalst. Internationaal telt de groep zo’n 5000 werknemers.

Functie:
Als functioneel specialist SAP maak je deel uit van ons applications team. Vanuit de vestiging in Erembodegem (Aalst) sta je samen met je collega’s in voor volgend takenpakket:
- Je analyseert en optimaliseert de aankoop -en warehouseprocessen en werkt oplossingen uit samen met de functionele specialisten en andere partners.
- Rekening houdend met de scope, configureer je het systeem naar de behoeften van de interne klanten.
- Je staat in voor het testen en documenteren van de uitgewerkte oplossingen.
- Je rapporteert aan de Applications manager.

Profiel
Als functioneel specialist SAP beschik je minimum over een bachelor diploma. Daarnaast heb je reeds 2 jaar ervaring opgebouwd binnen customizing/ configuratie van SAP. Meer specifiek:
- Goede kennis van de SAP modules MM, WM of PP.
- Ervaring met andere logistieke modules in SAP is een pluspunt.
- Klant en teamgerichtheid draag jij hoog in het vaandel.
- Nederland, Frans en Engels zijn talen die je beheerst.

Aanbod
Ons innovatieve IT departement, gevestigd in een gloednieuw kantoorgebouw strategisch gelegen vlak naast de E40, biedt ruimte voor initiatief, creativiteit en zelfstandigheid. Op technologisch vlak zijn we volop in groei wat zich uit in een waslijst aan projecten die op de planning staan voor de komende jaren. Om deze mee op poten te zetten zijn we op zoek naar het nodige talent dat hier mee het voortouw in kan nemen. We investeren in jouw eigen persoonlijke ontwikkeling binnen onze organisatie door het aanbieden van gerichte training en on-the-job ondersteuning door onze interne experts.

Solliciteer: https://express.candarine.com/campaign/ ... 185636c3cf

Post Reply