PM network can't run

Logistics : PM and its sub-modules & SM

Moderators: Snowy, thx4allthefish, PJA

Post Reply
Sami li
Posts: 71
Joined: Wed Jan 29, 2003 12:50 am

PM network can't run

Post by Sami li » Tue Jun 14, 2005 4:17 am

Dear experts,

I meet one problem. When I run network graphic for order operation, the system is always in waiting condition. I don't know whether it is the system itself problem. Do you have good idea?

Sami

Snowy
Posts: 28796
Joined: Mon Oct 21, 2002 2:33 pm
Location: 3.1415926535

Post by Snowy » Tue Jun 14, 2005 8:49 am

please, never double-click on Image.

this only creates duplicate postings. I deleted the duplicates.

Snowy

PJA
Posts: 11383
Joined: Sun Jul 20, 2003 3:11 pm
Location: Deepest darkest Aberdeenshire
Contact:

PM/CS Orders

Post by PJA » Tue Jun 14, 2005 10:29 am

Sami,

Have you assigned a MaintProfile to your order type (see control tab)

If so, what graphics profile is it using? The standard is PM NETWORK

IMG
-Plant Maintenance and Customer Service
--Maintenance and Service Processing
---Maintenance and Service Orders
----Create Default Value Profiles for General Order Data

Sami li
Posts: 71
Joined: Wed Jan 29, 2003 12:50 am

Post by Sami li » Wed Jun 15, 2005 7:56 pm

PJA,

Yes, I have already assign the profile to order type and the standard network profile is PM. I have finished many PM projects and never found such problem. I wonder whether it is basis problem. Acturally, the network graphic screen header can be seen, but no result, and system is still running.

Sami

PJA
Posts: 11383
Joined: Sun Jul 20, 2003 3:11 pm
Location: Deepest darkest Aberdeenshire
Contact:

PM/CS Orders

Post by PJA » Thu Jun 16, 2005 2:23 am

Sami,

Could be a GUI problem too

PeteA

Post Reply