breakdown analysis

Logistics : PM and its sub-modules & SM

Moderators: Snowy, thx4allthefish, PJA

Post Reply
Sami li
Posts: 71
Joined: Wed Jan 29, 2003 12:50 am

breakdown analysis

Post by Sami li » Mon Feb 24, 2003 4:17 am

Dear all,

After I completed the Notification with "Breakdown"(malfunction report), I cannot find the breakdwon duration in "Breakdown analysis"(mci7). In other words, I cannot list my breakdown report correctly, Why?

Krishnaraj
Posts: 14
Joined: Mon Dec 09, 2002 3:24 am
Location: India

Post by Krishnaraj » Mon Feb 24, 2003 7:18 am

Hi ,

Please check if breakdown checkbox in notification is checked and malfunction start and end are filled in.

Regards,
Krishnaraj

rakesh138
Posts: 42
Joined: Mon Oct 21, 2002 3:40 am

Post by rakesh138 » Tue Feb 25, 2003 2:16 am

Please Check in the refference object (Functional Location/Equipment) Master data whether Startup date is maintained or not.
Rakesh

Guest

Post by Guest » Tue Feb 25, 2003 3:31 am

Hi, friend,

Yes, after I changed the equipment status, it's OK.

Thank you very much

Sami

Post Reply