Page 1 of 1

multiple activity types in work center

Posted: Sun Apr 02, 2006 1:54 am
by sappm
can we use more than one activity type in work center maste data. i need to use them to record different labour rate while completion confirmation.

Work Centre

Posted: Sun Apr 02, 2006 3:14 am
by PJA
sappm,

You enter the deafult AT in the WC.

When you create operations or confirmations, all AT for the cost centre are available for use.

Posted: Sun Apr 02, 2006 9:05 pm
by Sami li
Hi, Pete,

Please tell us more detail how to do this. What' mean "default AT"?

Sami

PM/CS Orders

Posted: Mon Apr 03, 2006 2:03 am
by PJA
Sami li,

AT = actrivity type

When you enter a work centre in an operation, then an AT is defulted from that work centre.

However, you can change this AT to any valid AT planned against the cost centre via KP26 (the cost centre is derived from the work centre).

PeteA